Elite International Football Academy I samarbeid med Grantham Town Football Club

Velkommen til Elite International Football Academy I samarbeid med Grantham Town Football Club. Målet vårt er å gi alle studenter/spillere muligheten til å lære, oppnå sitt potensiale og bli sett.

Cosmo International Football Academy har slått seg sammen Grantham Town FC Academy for å skape et av de fremste fotballakademiene i verden, Elite International Football Academy (EIFA) som er lokalisert i England. EIFA tilbyr fotball på fulltid og studier for alle fotballspillere fra alderen 11-23år, og er et av de eneste fotballakademiene som har dette tilbudet for både jenter og gutter.

EIFA har skapt muligheter for mange spillere/studenter som har fått prøvespilling i profesjonelle fotballklubber fra Premier League og de andre profesjonelle ligaene i England. Et eksempel på en av disse klubbene er Manchester United. Spillere fra EIFA har også gått videre til å representer landslaget sitt i de forskjellige aldersgruppene. 

EIFA er et studie kombinert med fotball hvor alt er inkludert og gir studentene den beste muligheten for suksess på begge områder. Fotballen blir utført av UEFA-kvalifiserte trenere hvor treninger blir utført med høy intensitet og kvalitet for å få maksimalt utbytte. I EIFA har vi fantastiske fasiliteter som tilbyr alt man trenger for å få den utviklingen og læringen man skal ha. 

Om du ønsker mer informasjon eller har noe spørsmål, er det bare å ta kontakt med vår rekrutteringsansvarlig 

Elliot Wood for en hyggelig prat. 

Email: elliot@cifa.no 

Tlf: +47 993 09 332   

BESØK EIFA’S HJEMMESIDE